Loading...

Please select your location!

Show all countries
europe
Global
Austria
Belgium
Bulgaria
Croatia
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Malta
Netherlands
Norway
Portugal
Romania
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
United Kingdom
asia & oceania
China
Malaysia
Singapore
america
Canada
Strike first! Kolla in nya Salming Kobra!
Nya Salming Quest 5. Styrka och kontroll i en och samma klubba!
Salming Kobra
 • Drop: 8 mm
 • Kön: Herr
 • Färg: Black/Safety Yellow
 • Stack: 22 mm hälens mitt 14 mm framfot
 • Mellansula: Recoil™ + Recoil R™
 • Yttersula: HexaGrip™
 • Foder: Mesh
 • Storlekar: UK6.5-13.0, EU40 2/3-49 1/3
 • SKU: 1237080-0109

Salming Kobra är en unik kombination av låg vikt, dämpning och stabilitet. Med de här skorna på fötterna rör du dig snabbt och lätt över planen. Kobra är en snabb och livlig kombination av Salmings alla unika tekniker.

Ny omslutande design (Wrap Around System, WAS)
För att skon ska bli snabbare och mer stabil utan att bli tyngre har mellansulans bakre ände fått högre sidokanter som omsluter hälen. I kombination med LMS Plus 7° och den nya, helintegrerade ExoSkeleton-konstruktionen resulterar detta i utmärkt stabilitet och perfekt passform.

 • /media/3461577/1237080-0109_2_salming-kobra-men_black-green.jpg
 • /media/3461578/1237080-0109_3_salming-kobra-men_black-safety-yellow.jpg
 • /media/3461579/1237080-0109_4_salming-kobra-men_black-safety-yellow.jpg
 • /media/3461580/1237080-0109_5_salming-kobra-men_black-safety-yellow.jpg
Features
T.G.S. 62/75

Torsion Guide System. Mellan hälen och framfoten (62 % av skon) har finns en extra stadig konstruktion, som slutar vid den så kallade ”balettlinjen”, en 75-gradig vinkel. Framför 75°-linjen har skon större flexibilitet vilket stimulerar fotens naturliga rörelser. TGS 62/75 omfattar hela stegcykeln, från isättning till frånskjut. Dessutom minskar den friktionsrelaterade belastningen vid rörelser i sidled. Skon böjer sig på exakt rätt ställen vilket gör att foten kan röra sig naturligt både framåt och åt sidan.

Ergo Heelcup

För att hälen ska stabiliseras och fixeras, vilket är avgörande för god passform och komfort, har vi utvecklat en ny anatomisk hälkappa, Ergo Heel Cup, som är något längre än genomsnittet.

HexaGrip

Yttersulan är tillverkad i slitstark lättviktsgummi med Salmings HexaGrip™ mönster för bästa grepp på alla typer av underlag inomhus.

LMS

Lateral Movement Stabilizer - En speciellt utformad enhet placerad i mellansulans hålfotsdel som stödjer foten under under snabba sidledsförflyttningar.

Recoil™ + Recoil R™

Mellansulan är tillverkad i ett material vid namn RECOIL™, en superlätt, dämpande konstruktion som ger bättre energiåtergivning. Recoil R™ (som i "Recoil Reduction") är ett dämpande material som används i skons häl. Materialet ger mycket bra stötdämpning och förbättrar komforten vid hastiga framåtrörelser.

WAS Design

För att skon ska bli snabbare och mer stabil utan att bli tyngre har mellansulans bakre ände fått högre sidoväggar som omsluter hälen. I kombination med LMS Plus 8° och den nya, fullt ut integrerade ExoSkeleton-konstruktionen resulterar detta i utmärkt stabilitet och perfekt passform.

LMS Plus 8° and RollBar™

En vinnande kombination - för att minimera risken för vrickningar har vi konstruerat ett område på skons yttersida som har en vinkel på 8° som ska göra det svårare att tippa över utåt och därigenom vricka foten. På skons insida har vi RollBar™-teknologin som med sin förstorade radie på yttersulans insida ger dig ett mjukare frånskjut i sidledsförflyttningar.

ExoSkeleton™ Fully Integrated

ExoSkeleton fullt ut integrerat med snörningen för bästa stabilitet och passform Ett tunt slitstarkt meshtyg En sockkonstruktion där skons tunga är integrerad i interiören vilket säkerställer att tunga alltid ligger på rätt plats och ger optimal passform och komfort.