Loading...

Please select your location!

Show all countries
europe
Global
Austria
Belgium
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Netherlands
Norway
Portugal
Romania
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Ukraine
United Kingdom
asia & oceania
Australia
Hong Kong
China
Japan
Malaysia
New Zealand
Singapore
Taiwan
america
Argentina
Canada
Costa Rica
Ecuador
Mexico
United States
SALMING ENROUTE If there is a running shoe for everyone

Salming Natural Running Technologies

Se hai un occhio per il gioco noi c'è l' habbiamo per i dettagli. Una combinazioe che si è rivelata vincente più e più volte da quando siamo entrati nella prima nostra partita con guardando avanti 10 anni fa.

Heelcup

Heelcup

La parte posteriore della scarpa, dove si appoggia il tallone, è stata studiata per aggiungere il minor peso possibile alla calzatura, garantendo una rullata agile e confortevole.

2 Layer Construction

2 Layer Construction

Zgornji del je oblikovan z dvodelno konstrukcijo in ExoSkeleton konstrukcijo na vrhu le te. Prva notranja plast ob nogi je narejena iz zračne mrežice za udoben in mehak občutek. Na vrhu te je tanka mrežica, ki omogoča odlično prehajanje vode, a ob enem preprečuje vstop pesku. Zunanja plast je ExoSkeleton enota, ki vsebuje tudi območje vezalk. Nogo drži na pravem mestu in ustvarja neprimerljivo prileganje.

3 Layer Construction

3 Layer Construction

Za premagovanje kilometrov potrebujete kombinacijo udobja in trajnosti. Zato smo naše copate oblikovali s trodelno konstrukcijo, ki je funkcionalna v slabših pogojih. Prva plast mrežice pripomore k udobju, med tem ko sredinski del stabilizira stranske gibe in zmanjšuje pritisk na nogo. Zunanja tanka mrežica poskrbi za trajnost copata.

TGS 62/75°

TGS 62/75°

Razdalja od pete do srednjega dela noge (62% čevlja) je oblikovana z dodatno stabilnostjo, ki se konča v tako imenovani „baletni“ liniji s 75° kotom. Pred linijo 75° smo copat opremili z večjo stabilnostjo, ki stimulira naravno gibanje noge. TGS 62/75° tehnologija omogoča upogljivost copata na pravih mestih, ki stimulirajo naravno gibanje noge, tako pri stranskih gibih, kot gibanju naprej.

Exo Skeleton

Exo Skeleton

Exo Skeleton oblikovanje stabilizira naravno gibanje noge in tako zmanjšuje pritisk na sklepe.Ta del konstrukcije obdrži nogo med gibanjem stabilno, izognemo pa se tudi trenju in stranskim silam na mehkejših delih podplata.

RunLite™ Midsole

RunLite Midsole

Material v podplatu je Salming RunLite™, ki absorbira negativne vplive in sprošča energijo pri odrivu. Nizek profil na sredini podplata omogoča dober občutek pozicije ob teku.

Outer Sole

Outer Sole

Nov lahke podplat narejen iz TOC66 (Traction Outsole Control 66) zmesi, z 8mm visokimi špicami, zagotavlja odličen oprijem v mokrem in suhem, tako kot na skalah in koreninah.

Toe Box

Toe Box

Sprednji del copata je bolj prostornejši, da ob pristankih omogča razširitev noge, kar je bolj efektivno iz vidika biomehanike.

Drop 4mm

Drop 4mm

Drop je 4mm (razlika v višini med peto in prsti), kar omogoča dobro držo in zmanjša verjetnost za poškodbo gležnja.

Drop 5mm

Drop 5mm

Naš standardni naklon od pete do prstov 5 mm omogoča dobro držo po načelih naravnega teka. Uporabljen je pri Trail, Distance, Speed in Race modelih.

Torsion Efficiency Unit™

Torsion Efficiency Unit

Visoka odzivnost brez odvečne podpore – Torsion Efficiency Unit™ omogoča čvrstost čevlja. Postavljeno je na mesto, ki omogoča maksimalno tekaško učinkovitost.

RECOIL™ Midsole

RECOIL Midsole

Material srednjega podplata je na novo razvita komponenta imenovana RECOIL™, ki absorbira negativne sile in sprošča odvečno energijo na območju prstov

Drop 6mm

Drop 6mm

Michelin Technical Soles™

Michelin Technical Soles

Zmes gume uporabljena pri OT Comp, se imenuje Michelin OCX - Extreme Outdoor Compound – ki se zaradi svojih značilnosti ponaša z izjemnim oprijemom na mokrih podlagah.

Vibram Megagrip™

Vibram Megagrip

Vibram Megagrip, razvit pri svetovnem velikanu za podplate Vibramu, z več kot 75 leti izkušenj in več kot 120 državah. Megagrip je lepljiva, vzdržljiva zmes, ki zagotavlja odličen oprijem na mokrih,blatnih in tudi suhih podlagah.

ROCshield

ROCshield

Posebna PU prevleka ščiti čevelj pred ostrimi kamni in vejami in tako podaljšuje njegovo trajnost.

RECOIL R™ Midsole

RECOIL R Midsole

Material srednjega podplata je na novo razvita komponenta imenovana RECOIL™, ki absorbira negativne sile in sprošča odvečno energijo na območju prstov

Reflective Upper Pattern

Reflective Upper Pattern

1 Layer

1 Layer

LiteBASE tech by Vibram™

LiteBASE tech by Vibram

IceShield™

IceShield

Vibram XS Trek

Vibram XS Trek

RunLite2™

RunLite2